Известният американски модел Бела Хадид обясни отсъствието си от модни дефилета с

...
Известният американски модел Бела Хадид обясни отсъствието си от модни дефилета с
Коментари Харесай

Моделът Бела Хадид обясни отсъствието си от модния подиум

Известният американски модел  Бела Хадид  обясни отсъствието си от фешън дефилета с хронична болест, от която страда от 15 години, съобщи Агенция Франс Прес.

В профила си в Инстаграм тя в детайли описа за лаймската болест, а също по този начин и загатна, че ще се завърне на подиума.

В известието, съпроводено с извадки от здравното й досие и нейни фотоси на системи или в болничното заведение, Бела Хадид споделя за „ 15-те години невидимо страдалчество “, породено от лаймска болест и дълготрайно лекуване. Тя споделя, че „ най-сетне е в положително здраве “.

„ Ще се завърна, когато се усещам подготвена “, добавя 26-годишната звезда, която е един от най-популярните модели на своето потомство дружно със сестра си Джиджи Хадид.

Бела не участва на последните огромни фешън събития, в това число на бала на музея „ Метрополитън “ и на Седмицата на висшата мода в Париж. Това сътвори опасения, че тя ще се отдръпна от стилния подиум вечно, отбелязва Агенция Франс Прес.

Изабела Хадид, както е същинското й име, е говорила и в предишното за компликациите да продължи кариерата си поради болестта.

„ Да бъда толкоз тъжна и болна, когато към мен има шанс, привилегии, благоприятни условия и обич, е може би най-неприятното нещо, което съществува “, сподели тя в обявата си в Инстаграм от неделя.

„ Всичко това ми тежи по метод, който не мога да обясня “, добави Хадид, само че въпреки всичко увери: „ Добре съм и … не е належащо да се притеснявате “.

Нейните майка и брат, които също дефилират по стилните сцени, страдат от заболяването.

Според данни от 2022 година повече от 14 % от международното население страда от лаймска болест, породена от бактерия и излъчена посредством захапване от кърлеж.

Заразата рядко е с летален излаз, само че хората, ухапани от болен кърлеж, постоянно развиват кожен обрив и имат грипоподобни признаци, в това число болки в мускулите и ставите, главоболие, гадене и повръщане, отбелязва Агенция Франс Прес.

 

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР